Halilhodzic 11'ini arıyor

Halilhodzic 11'ini arıyor

SPOR Haberleri

Boşnak teknik adam, Rostov maçına kısa bir süre kala oldukça tedirgin görünüyor

UEFA Avrupa Ligi'nde, Rusya'nın Rostov takımı ile perşembe günü oynayacağı play-off turu ilk maçının hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'un kötü görüntüsü, camiayı tedirgin ediyor. Zorlu maç öncesi henüz ideal 11'ini bulamayan Teknik Direktör Vahid Halilhodzic'in takımın iskeletini 4 oyuncu üzerine kurmayı düşündüğü ifade ediliyor. Tecrübeli teknik adamın kaptan Onur'un yanı sıra Cezayir Milli Takımı'ndan eski öğrencileri Belkalem ve Medjani ile birlikte Cardozo'yu sürekli oynatmak istediği bildirildi. nbsp;
Basının karşısında sürekli olarak, "eksik, yanlış, kötü" şeklinde açıklamalar yapan Boşnak teknik adamın, futbolcularıyla yaptığı görüşmelerde ise çok daha ılımlı mesajlar verdiği öğrenildi. Dünkü idmanda öğrencileriyle bir toplantı yapan ve Bursaspor maçındaki yanlışları anlatan Halilhodzic, "Yeni bir takımız ve bir ekip ruhu yakalamaya çalışıyoruz. Şu anda hazır bir takım görüntüsünde değiliz ama çalışarak bu sıkıntılı süreci aşacağımızı düşünüyorum" dedi. Hafta içinde yapılacak olan taktik çalışmalarda düşündüğü kadroya son şeklini verecek olan Boşnak teknik adamın kafasının karışık olduğu, pasa dayalı sisteminin futbolcuların birbirini tanımaması sebebiyle sekteye uğradığı belirtiliyor.


Ekici ilk idmana çıktı
Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi'nde Rostov ile oynayacağı play-off turu ilk maçının hazırlıklarını dün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Bordo-mavililer kondisyon ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirirken, Werder Bremen'den transfer edilen Mehmet Ekici de takımla birlikte ilk antrenmanına çıktı. Çalışmada sakatlıkları bulunan Bourceanu, Caner ve Mustafa Yumlu takımdan ayrı koşu yaparken sakatlığı devam eden Özer Hurmacı ise salonda çalıştı.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...