Acılı annenin feryadı: 'Oğlumu torbaya koymayın!'

Acılı annenin feryadı: 'Oğlumu torbaya koymayın!'

YAŞAM Haberleri

Bursa'da, Çalı Sulama Göleti'ne giren ve bir süre sonra çırpınan Yasin Altunay ile onu kurtarmak isteyen amcası İbrahim Altunay boğularak can verdi.

Bursa'da ailesiyle pikniğe giden ve yasak tabelasına rağmen serinlemek için Çalı Sulama Göleti'ne giren 13 yaşındaki Yasin Altunay bir süre sonra çırpınmaya başladı. Yasin ile birlikte onu kurtarmak isteyen amcası 47 yaşındaki İbrahim Altunay boğularak can verdi. nbsp; İki saat suda kalan cesetler, olayı izleyen gazetecilerin haber vermesi üzerine gelen AKUT ekipleri tarafından çıkarıldı.
Merkez Nilüfer İlçesi'nde bulunan Çalı Sulama Göleti'ne dün piknik için giden 10 kişilik Altunay ailesi yemeklerini yedikten sonra Yasin Altunay, girilmesinin yasak oldugunu bildiren uyarı tabelasına rağmen saat 15.30 sıralarında serinlemek için suya girdi. Yüzme bilmeyen Yasin Altunay, birden çırpınarak battı. Yasin Altunay'ın kaybolduğunu gören amcası İbrahim Altunay yeğenini kurtarmak için gölete atladı anca o da batarak gözden kayboldu. nbsp;Sinir krizi geçiren Yasin Altunay'ın annesi, cesetlerin çıkarıldığı sırada, "Oğlumu torbaya koymayın. Allah'ım benim canımı da al, çıkarın sudan yavrumu göreceğim" diye gözyaşı döktü.

nbsp;Acılı annenin feryadı: 'Oğlumu torbaya koymayın!'

GENELGE KRİZİ YAŞANDI İKİ SAAT DALGIÇ BEKLENDİ nbsp;
İhbardan kısa bir süre sonra olay yerine ulaşan Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, durumu Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'na (AFAD) bildirdi. nbsp;
AJANSLAR


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...