Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Karayollarında günlük yol durumu

/ Kaynak: AA
Karayollarında günlük yol durumu

SPOR Haberleri  / AA

Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Anadolu Otoyolu'nun Gerede Kavşağı-Çamlıdere Kavşağı arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle 31 Ağustos'a kadar ulaşım İstanbul-Ankara istikametinden iki yönlü ve kontrollü sağlanıyor. İzmir Çevre yolunun Buca Kavşağı-Otoyol Kavşağı arasında onarım ve asfalt çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde yapılacak yapım onarım çalışmaları nedeniyle 29 Eylül'e kadar hem Asya-Avrupa kuzey yönünde hem de Avrupa-Asya güney yönünde sağ şeritlerin 22.00-06.00 saatleri arasında trafiğe kapatılması öngörülüyor. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...