Ünlü işadamına plajda akıl almaz saldırı!

/ Kaynak: İHA
Ünlü işadamına plajda akıl almaz saldırı!

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Ünlü işadamı Mehmet Karasu tatil yaptığı Bodrum'da kaldığı otelin plajında saldırıya uğradı.

Karasu, kendisine yapılan saldırının sıradan bir saldırı olmadığını, bir magazin konusu olmadığını, işadamlarından şantajla para sızdırmaya çalışan grupların olduğunu ve turizmin bundan etkileneceğini belirtti. nbsp;Ünlü iş adamı Mehmet Karasu, Bodrum'da kaldığı otelin plajında kimliği belirsiz kişilerin tarafından saldırıya uğradı. Karasu bu kişilerin iş adamlarından para sızdırmaya çalışan bir çete olduğunu belirterek savcılığa başvurdu. Karasu, "İş adamlarımız rahat eğlenemiyor. Bodrum'un lüks plajlarında kalabalık gruplar halinde gezen ve eğlence merkezlerini mesken tutan kişilerin varlığı zaten biliniyor. Bu kişilerin amacı iş adamlarından tehdit ve şantaj yolu ile para sızdırmak" diye konuştu. nbsp;Görgü tanıklarının ifadesine göre ünlü iş adamı Mehmet Karasu'yu tehdit eden 10 kişilik gruba Karasu tepki gösterdi. Olaylı grubun şortlarından çıkardığı silahlarla saldırdığını belirten tanıklar, daha sonra kimliği belirsiz kişilerin kaçarak olay yerinden uzaklaştığını söyledi. nbsp;Ünlü iş adamı yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Bir süredir mafyavari kişilerin Bodrum sahillerini mesken tuttuğu konuşuluyordu. Tatilde olduğum sırada beklenmedik bir tehditle karşılaştım ve tepki gösterdim. Yaklaşık 10 kişilik kimliği belirsiz grup şortlarından silahlarını çıkarıp saldırmaya başladı. Ailemi korumak zorunda olduğum için karşı koydum. Elimden geldiği kadar bu saldırgan kişileri etkisiz hale getirmeye çalıştım. Görgü tanıkları her şeye şahittir. Saldırganlar kaçarak uzaklaştı. Adli makamlara şikâyette bulunduk, şimdi bu kişiler polis, jandarma ve savcılık tarafından aranıyor." nbsp;Karasu şöyle devam etti: "Maalesef gözlemlediğimiz şey bir mafyavari yapılanmanın olduğudur. İş adamları hedef alınıyor ve tehdit ediliyor. Ben böyle bir durumla karşılaşınca doğal olarak tepki gösterdim. Ancak işin aslı çarpıtıldı, adımızı kullanarak çarpıtma haber yapıldı. Özlem Yıldız'ın olayın içinde olduğu yazıldı. Ancak Özlem Yıldız, bunu yalanladı. Burada bir sorundan söz ediyorum. Yaşanan şeyler sıradan bir kavga ya da magazin olayı değildir. İş adamlarımızın tehdit altında olduğudur. Rahat eğlenememesidir ve belirli kişiler tarafından hedef alınmasıdır. Savcılık bu konuda gerekli çalışmayı başlattı" nbsp;
"Dünya gece hayatının gözdesi olma yolunda çaba harcayan Türkiye bu olayları dünya eğlence sosyetesine nasıl izah edecek?" diyen Mehmet Karasu, lüks otellerdeki şiddet olaylarının eğlence turizmini olumsuz yönde etkilediğini söyledi.

MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...