Galatasaray'da gözden düşen 10 oyuncu Florya'yı mesken tuttu

Galatasaray'da gözden düşen 10 oyuncu Florya'yı mesken tuttu

SPOR Haberleri

Kendilerinden kulüp bulması istenen Eboue, Dany, Ontivero, Yiğit ve Baytar gibi oyuncuların sarı-kırmızılı kulübe maliyetleri 16 milyon TL'yi buluyor.

Galatasaray, gözden düşen yıldızlarını elden çıkaramamanın sıkıntısını yaşıyor. Teknik Direktör Prandelli'nin göreve gelmesiyle adeta taşlar yerinden oynamış kadro dışı kalan 10 oyuncudan kendilerine kulüp bulmaları istenmişti. Böylece yönetim hem yabancı kontenjanını açacak, hem de 'UEFA Mali Fair Play' nedeniyle tasarruf yapacaktı. Ancak evdeki hesap çarşıya uymadı. 10 oyuncunun içinde sadece Sercan Yıldırım Balıkesir'e, Oğuzhan Kayar Manisa'ya kiralanabildi. Sneijder'in takıma dönmesi, Bruma'nın oynayabilmesi Gökhan'a yaradı, yabancı kontenjanı nedeniyle gözden düşen Chedjou'nun yerine Gökhan da kadroya dahil edilmiş oldu. Başta Eboue olmak üzere Engin Baytar, Dany, Yiğit Gökoğlan, Ontivero garanti paraları nedeniyle kendilerine gösterilen alanlarda antrenmanlarını sürdürüyor, gelen teklifleri reddediyor. Florya'daki direniş 37. gününe girdi. Kaan gelecek vadettiği için A2'ye gönderildi. Endoğan Adili'nin Türk pasaportunu hâlâ alamaması nedeniyle lisansı çıkmıyor.
Fatura 16 milyon lira
Kadro dışı kalıp direnen oyuncuların yönetime faturası ise 16 milyon lirayı buluyor. Yönetim bu oyuncuları ikna edemezse bu paraları ödemek zorunda kalacak. Bu oyuncular içinde Sabri'nin durumu biraz farklı… Devrik Kaptan yönetimden afla ilgili gelebilecek telefonu bekliyor. Gökhan'ın takıma dönmesi bile kendisi için bir umut ışığı oldu. İsmini vermek istemeyen yönetici ise Sabri'nin Mancini'nin raporu doğrultusunda kadro dışı kaldığını ve bunun mümkün olmadığını söyledi. nbsp;

Kadro dışı kalanların kulübe faturası:Eboue: 2.2 milyon avro (6.6 milyon lira)Sabri: 1.3 milyon dolar (2.7 milyon lira)Engin: 1.1 milyon dolar(2.3 milyon lira)Dany: 1 milyon avro (2.2 milyon lira)Yiğit: 1 milyon liraOntivero: 350 bin avro (1 milyon lira)


Bahadır nbsp;ÇOKİŞLER nbsp;/ TÜRKİYE GAZETESİ


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...