Eskişehirspor Başkanı Tarık Çamdal için son sözü söyledi

/ Kaynak: İHA
Eskişehirspor Başkanı Tarık Çamdal için son sözü söyledi

SPOR Haberleri  / İHA

Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan Tarık transferi ile ilgili açıklamalarda bulundu

Galatasaray, Trabzonspor ve Beşiktaş takımlarının Tarık'ı yoğun bir şekilde transfer etmek istediğini kaydeden Hoşcan, bu saatten sonra buna sıcak bakmayacaklarını söyledi. Hoşcan, "Tarık'ı Galatasaray, Trabzonspor ve Beşiktaş takımları yoğun bir şekilde transfer etmek istiyor. Bu konuyla ilgili tavrımızı ortaya koyduk. Bu transferle ilgili zamanlama geç kalındı, takımlar hazırlık maçı yapıyor, kadrolar belli bir hale geldi. Bu saatten sonra bu konuyla ilgili sıcak bakmayacağımızı söylemiştik. Biz tavrımızı ve politikamızı belirledik. Rakamın boyutunu ortaya koyduk. Bunu transfer yapmak isteyen kulüpler de biliyorlar. Eğer o konulara sıcak bakılırsa ancak bir görüşme yeniden yapılabilir. Yoksa bu konuda biz transferi durdurmuş bulunmaktayız" dedi. nbsp;
Takıma takviye düşündüklerini kaydeden Hoşcan, "Hocamızın ekibi yurt dışında düşündüğümüz futbolcuları takip ediyor. Oyuncuların canlı performansını gördükten sonra karar vereceğiz. Biz yapımızı koruyarak 1-2 transfer daha yapacağız. 5 yıllık projeksiyonu hedefliyoruz. Gençleştirme hedefimiz vardı. Mücadele eden yetenekli oyunculardan hem ofansif hem defansif özelliğe sahip oyunculardan iyi bir kurgu oldu. Bundan sonra sahaya yansımasına bakacağız" dedi.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...