Prandelli'den oyuncularına sitem!

Prandelli'den oyuncularına sitem!

SPOR Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, RWS Bruxelles ile oynadıkları hazırlık maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, Royal White Star Bruxelles ile oynadıkları hazırlık karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu. Karşılaşmanın 82. dakikasında Nordin Amrabat'ın golüyle sahadan 1-0 galip ayrılan Galatasaray'da oynanan futbol taraftarı memnun etmezken, Teknik Direktör Cesare Prandelli de oyunculardan şikayetçiydi.
"Herkes Sneijder'in aldığı sorumluluğu almıyor"
İtalyan hoca, "Topu iyi tuttuk. Oyunu biz çevirdik. Kondisyonumuz iyi. Bu hafta içerisinde hızımı arttıracağız" derken, "Herkes Sneijder'in aldığı sorumluluğu almıyor. Oyuna girince aradaki farkı gördük" dedi. Transfer konusunda da açıklamada bulunan Cesare Prandelli, "Başkan üzerinde transfer konusunda baskı kurmuyoruz. Söylediği gibi gelişmeleri bekliyoruz" yorumunda bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...