ManU Di Maria için kesenin ağzını açtı!

ManU Di Maria için kesenin ağzını açtı!

SPOR Haberleri

Manchester United'da gündem Angel Di Maria... İngiliz ekibi, Arjantinli yıldızı kadrosuna katmak için 50 milyon sterlini gözden çıkardı.

Premier Lig'deki ilk maçında Swansea'ye mağlup olan Manchester United, transferde büyük oynamaya karar verdi. Ander Herrera ve Luke Shaw gibi iki genç isim dışında kadrosuna bu sezon için takviye yapmayan Kırmızı Şeytanlar, Real Madrid ile yol ayrımına gelen Angel Di Maria için kesenin ağzını açma kararı aldı.


Mail gazetesinin haberine göre Manchester United, Di Maria'yı haftalık 200 bin sterlin maaşla kadrosuna katmak istiyor. Bu transfer için yaklaşık 50 milyon sterlinlik bir bonservis bedelini gözden çıkarmayı planlayan United, van Persie ve Rooney'den oluşan forvet hattını Arjantinli oyuncuyla güçlendirmek için çalışmalarını hızlandırdı.


Manchester United'ın transfer hedefinde yer alan bir diğer Arjantinli ise Marcos Rojo. Sporting Lizbon'da forma giyen savunma oyuncusu için United'ın Portekiz ekibine ilginç bir teklif sunduğu iddia edildi. Manchester United'ın Rojo'yu kadrosuna katmak için Sporting'e 16 milyon euro bonservis bedeli ödeyip, Nani'yi de takas olarak göndermeyi düşündüğü belirtildi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...