Galatasaray'da izin günü

/ Kaynak: AA
Galatasaray'da izin günü

SPOR Haberleri  / AA

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da futbolcular iki gün izinli

Türk işçilerin Belçika'ya gidişinin 50. yılı etkinlikleri kapsamında dün akşam Belçika 2. Lig ekiplerinden Royal White Star ile Brüksel'de karşılaşan sarı-kırmızılı ekipte teknik direktör Cesare Prandelli, oyunculara iki gün izin verdi. Galatasaray, 25 Ağustos Pazartesi günü Fenerbahçe ile oynayacağı TFF Süper Kupa maçının hazırlıklarına 20 Ağustos Çarşamba günü yapacağı antrenmanla başlayacak.
Bu arada, takım izinli olmasına rağmen, sakatlığı bulunan Bruma ile sezon öncesi kampına götürülmeyen ve 21 yaş altı takımıyla antrenmana çıkan Gökhan Zan, eksiklerini kapatmak için bugün özel bir çalışma gerçekleşti. 2014 FIFA Dünya Kupası'nda yarı final oynadığı için takıma geç katılan Hollandalı Wesley Sneijder ise yarın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde verilen program çerçevesinde özel bir antrenman yapacak.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...