Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Burak Yılmaz: Hazırlık maçında gol atsam ne olur

Burak Yılmaz: Hazırlık maçında gol atsam ne olur

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın dün oynadığı hazırlık maçında taraftarlarla tartışan Burak Yılmaz açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın Belçika'da White Star Brüksel ile oynadığı hazırlık maçında Burak Yılmaz ile taraftarlar arasında yaşananlar moralleri bozdu. Kaçırdığı gol sonrasında taraftarların tepki gösterdiği Burak, oyundan çıkarken kendisine hareket eden taraftarla tartıştı.
85. dakikada oyundan alınan Galatasaray'ın milli futbolcusu Burak Yılmaz, saha kenarına gelirken, kendisine tepki gösteren bazı taraftarlarla kısa süreli tartışma yaşadı. Maçın son düdüğü ile yüzlerce taraftar sahaya indi. Özellikle taraftarların arasında kalan futbolculardan Selçuk, Semih ve Amrabat, soyunma odasına güçlükle gidebildi.
##tgvideo##
"BU KADAR YOLU ONLAR İÇİN GELDİK"
Olayla ilgili açıklamalarda bulunan Burak Yılmaz, "Biz bunları haketmiyoruz. Bu kadar yolu onlar için geldik. Taraftar bizim canımız ciğerimiz. Bu bir hazırlık maçı bu maçta ben gol atsam ne olur atmasam ne olur. Bu tür davranışlar doğru değil. Bize destek olmaları gerek. Başarı için hepimiz birlik olmalıyız" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...