Arda Turan'dan sürpriz Galatasaray açıklaması!

Arda Turan'dan sürpriz Galatasaray açıklaması!

SPOR Haberleri

Atletico Madrid'de forma giyen Arda Turan, sponsorluğunu yapan Simit Sarayı firmasının Simitmag isimli dergisine açıklamalarda bulundu.

Dergiye oldukça sıcak açıklamalar yapan Arda, "Bir gün Galatasaray'a döner misin?" şeklinde gelen soruyu ise şu şekilde cevapladı.
"Bir gün dönersek bu yuvamız olur diye düşünüyorum. Bizi kabul ederlerse, isterlerse yuvamıza döneriz. Çünkü sevdadır bu, değişmez. Hayat şartları, o günkü şartlar, aile, gelecek başka bir şey getirirse elbette her şey olabilir. Sonuçta profesyonel oyuncularız. Hayatın ne getireceğini bilemeyiz. İnsan plan yaparken kader arkadan kıs kıs gülermiş."
"GALATASARAY BİZİM SEVDAMIZ..."
"Bizim sorumlu olduğumuz ailemiz, sülalemiz, sevdiğimiz insanlar var. Ama elbette Galatasaray bizim sevdamız. Yapılan iyiliği de, kötülüğü de unutmam. Bize destek verenler sağ olsun. Konum bizim için gerçekten önemli değil, ben futbolu gerçekten çok seviyorum. Futbol oynarım, işimi yaparım. Her şey Allah'tandır." Sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...