Pektemek: "Seba'ya borcumuzu ödemek için oynayacağız"

Pektemek: "Seba'ya borcumuzu ödemek için oynayacağız"

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Mustafa Pektemek, efsane başkan Süleyman "Seba'ya olan borcumuzu ödemek için sahaya çıkacağız" dedi.

Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Mustafa Pektemek, Arsenal maçı öncesi açıklamalarda bulundu. nbsp;Beşiktaş'ın efsane başkanı Süleyman Seba'nın vefatından duyduğu üzüntüyü dile getiren Pektemek, "Süleyman Seba'yı kaybetmiş olmanın büyük bir üzüntüsü var. Süleyman Seba'ya olan borcumuzu ödemek için elimizden geleni yapacağız. Çalışmalarımız gayet iyi gidiyor. Zor bir maç olacağını biliyoruz. Taraftar desteğini de arkamıza alarak elimizden gelen mücadeleyi göstereceğiz" şeklinde konuştu.


İlk maçı kendi sahalarında oynamanın bir avantaj olduğunu belirten Pektemek, "İlk maçı İstanbul'da oynamamız bir avantaj. Ancak bunu kullanabilmek önemli. Taraftar desteğini arkamıza almak ve iyi bir sonuçla Londra'ya gitmek istiyoruz" dedi.


Demba Ba ile birlikte çift forvet oynamanın üzerindeki yükü hafiflettiğini vurgulayan Pektemek, "Feyenoord ile İstanbul'da oynadığımız maçta böyle taktik uyguladı hocamız ve başarılı olduk. Ancak bu maçta nasıl bir taktik uygulayacak bunu hep birlikte göreceğiz" şeklinde konuştu.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...