Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

PKK'lılar M-16 ile Irak'ta görüntülendi

/ Kaynak: DHA
PKK'lılar M-16 ile Irak'ta görüntülendi

GÜNDEM Haberleri  / DHA

IŞİD ile savaşmaya giden PKK'lıların ellerindeki Amerikan yapımı silahlar dikkatlerden kaçmadı.

IŞİD örgütünün Musul'un ardından ele geçirdiği Şengal (Sincar) İlçesi'nde, Ezdilere yönelik katliamları sürdürmesi üzerine Kandil Dağı'ndan Şengal Dağı'na gönderilen ve Saddam Hüseyin döneminden kalan karakollara yerleşen PKK'lılar, DHA tarafından görüntülendi.

Üslendikleri karakollara PKK flamaları ile Abdullah Öcalan posterlerini asan PKK'lıların sorumlusu Agit Civyan, Şengal Dağı'nda üslenip artık çıkmayacakları ve burada, Suriye'nin Rojava bölgesindekine benzer yeni bir Kanton inşaa edecekleri iddialarının asılsız olduğunu söyledi.

AMERİKAN YAPIMI SİLAHLAR DİKKATLERDEN KAÇMADI!

Görüntülenen PKK'lıların elindeki M-16 silahları ise dikkat çekti. Amerikan yapımı bu silahlar daha önce de PKK'nın elinde görülmüştü. 2007 yılında dönemin Dışişleri Bakanı Abdullah Gül ise silahlarla ilgili olarak ABD'den resmi olarak bilgi istemişti.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...