Bilic: Asla pes etmeyeceğiz

Bilic: Asla pes etmeyeceğiz

SPOR Haberleri

Beşiktaş Arsenal maçı öncesi teknik direktör Slaven Bilic'ten açıklama geldi.

Beşiktaş'ın hocası Slaven Bilic, "Arsenal'e karşı asla pes etmeyeceğiz. Bir hayalimiz ve planımız var. Favori onlar ama, bizim oyuncularımız da, Sanchez ya da Giroud ile selfie pozu çektirmeyecek" diye konuştu.

Kara Kartal'ın hocası Slaven Bilic, Arsenal karşılaşması öncesi hem inançlı hem de hırslı bir görüntü çizdi. Bilic, "Devler Ligi logosu her şeyi anlatıyor. Beşiktaş ailesi için çok büyük bir maç. Arsenal, Avrupa'nın en iyi takımlarından biri, biz onlara saygı duyuyoruz. Her şeyi yapacağız. Bir hayalimiz, bir planımız var. Gökhan Töre henüz hazır değil, Atiba'nın ise oynama şansı yüzde 50! Elbette Atiba, bizim için çok önemli bir oyuncu. Yarinki (bugünkü) son teste göre kararımızı vereceğiz. Biz hazırlığımızı, O oynamıyormuş gibi yapıyoruz. Asla pes etme gibi bir şey aklımızdan geçmiyor. Arsenal, geçen hafta Premier Lig maçı yaptı. Eksikleri ya da sakatları olabilir. Ancak onlar da hazır" dedi.

'Geçmişin önemi yok'

"Kime karşı oynayacağımızı biliyoruz. Biz de büyük bir kulübüz. Favori onlar olabilir ama bizim oyuncularımız da sahaya çıkıp, Sanchez ya da Giroud'yla selfie çektirmek ya da forma değiştirmek gibi bir şey yapmayacak. Bir hayalimiz var ve bunu gerçekleştirmek için savaşacağız. Oyuncuyken Everton ve West Ham United'a karşı iyi sonuçlar almıştık. Ancak şu anda geçmişte alınan sonuçların bir önemi yok" vurgusunu yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...