5.5 inçlik iPhone 6'nın ismi belli oldu!

5.5 inçlik iPhone 6'nın ismi belli oldu!

TEKNOLOJİ Haberleri

Tayvanlı Apple blogu Apple Daily'e göre, Apple'ın Ekim ayında satışa sunulması beklenen tablet iPhone'un gerçek ismi ortaya çıktı.

Tayvanlı Apple blogu Apple Daily, isabetli tahminleri ve Büyük Elma'ya yakınlığıyla tanınan bir site. Pek çok kaynağın aksine, bu site iPhone 6'nın 5.5 inçlik modelinin isminin farklı olacağını iddia ediyor. Apple Daily'e göre; tablet iPhone'un ismi Apple iPhone 6L olacak.

iPhone 6L hakkındaki tüm detaylar da yavaş yavaş gözler önüne serilmeye başladı. nbsp; Akıllı bomba; 2915mAh'lık batarya, 2 GB RAM, çift çekirdekli 2.0 GHz saat hızında çalışan A8 işlemci, 32 GB saklama alanı ile donatılacak. Bu bağlamda Apple'ın standart iPhone 6 modeli ile aradaki tek teknik fark 2915 mAH'lık batarya olacak. Bilindiği gibi standart modelde; 1810mAh'lık batarya'dan faydalanıyor.

iKi iPhone'da, 9 Eylül'de düzenlenecek Apple organizasyonunda resmen tanıtılacak.

Donanım Günlüğü

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...