Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Davutoğlu Sayın Başbakanım diye karşılandı

/ Kaynak: DHA
Davutoğlu Sayın Başbakanım diye karşılandı

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Artvin'e gelen Ahmet Davutoğlu, vatandaşlar tarafından 'Sayın Başbakanım' denilerek karşılandı.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu hafta sonu tatilini geçirdiği Şavşat İlçesi'nden geldiği Artvin il merkezinde vatandaşların sevgi gösterileri ile karşılandı.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu için valilik önünde karşılama töreni düzenlendi. Makam aracında bir süre telefonla görüşen Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu, araçtan inerek yöresel kıyafetli kız ve erkek çocuklardan çiçekleri aldı. Çiçek veren çocukları öpen Davutoğlu, daha sonra da vatandaşlarla tokalaştı.

"HOŞ GELDİNİZ SAYIN BAŞBAKANIM"

Bu sırada bazı kişiler Davutoğlu'na, "Sayın Başbakanım hoş geldiniz" diye seslendi. Vatandaşların bu sözleri üzerine gülümseyen Davutoğlu'nun, "Allah'ın takdiri" dediği duyuldu.

Halk oyunları gösterisi sonrasında folklorcülerle hatıra fotoğrafı çektiren Davutoğlu için alkış tutanlar, "Artvin seninle gurur duyuyor" sloganları attı.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...