BEŞİKTAŞ-ARSENAL / CANLI

BEŞİKTAŞ-ARSENAL / CANLI

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Beşiktaş Arsenal maçı, hangi kanalda olacak ve canlı olarak izle nebilecek mi? İşte Arsenal Beşiktaş maçına ilişkin ayrıntılar ve tüm bilgiler...

Beşiktaş Arsenal maçı, hangi kanalda olacak ve canlı olarak izle nebilecek mi? Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında Beşiktaş ve Arsenal maçı oynanacak. Beşiktaş ve Arsenal maçı saat kaçta başlayacak? Siyah Beyazlı takım Londra temsilcisini eleyebilecek mi? İşte Beşiktaş ve Arsenal maçı ile ilgili tüm detaylar.

Beşiktaş Arsenal maçı, hangi kanalda olacak ve canlı olarak izlenebilecek mi? Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında Beşiktaş ve Arsenal maçı oynanacak. Beşiktaş ve nbsp; Arsenal maçı saat kaçta başlayacak? Siyah Beyazlı takım Londra temsilcisini eleyebilecek mi? İşte Beşiktaş ve Arsenal maçı ile ilgili tüm detaylar. Beşiktaş - Arsenal maçını Mazic yönetecek! Beşiktaş'ın Arsenal ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi play-off ilk maçını Sırp hakem Milorad Mazic yönetecek. Siyah-beyazlı takımın İngiliz ekibi Arsenal ile 19 Ağustos Salı günü saat 21.45'te Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçını Sırbistan Futbol Federasyonu'ndan Milorad Mazic yönetecek. Şampiyonlar Ligi Play Off turunda oynanacak olan Beşiktaş Arsenal maçı öncesi İngiliz ekibi ilk maçında galibiyet ile ayrıldı. Beşiktaş Arsenal maçı öncesi topçular taraftarların önünde Crystal Palace'ı 2-1 yendi.
Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Arsenal, ilk haftayı 3 puanla kapattı.

Karşılaşmanın ilk golü 35. dakikada Brede Hangeland ile konuk Crystal Palace'tan geldi: 0-1

Arsenal bu gole 45+1. dakikada Laurent Koscielny'nin golüyle cevap verdi: 1-1

Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 biterken ikinci yarı Arsenal etkili ataklar geliştirdi.

Maçın 90+1. dakikasında Aaron Ramsey, Arsenal'i öne geçirdi ve maç da bu skorla sona erdi: 2-1

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Arsenal, İngiltere Premier Lig'in ilk haftasını 3 puanla kapatmış oldu. Crystal Palace ise puanla tanışamadı. Beşiktaş Arsenal maçı 19 Ağustos Salı akşamı saat 21:45'te oynanacak. İlk maç Olimpiyat Stadında oynanacak olurken, turu aralayacak olan en önemli ikinci maç ise Arsenal'in sahasında olacak. Beşiktaş bu maçta Feyenoord'a 3 gol birden atmayı başaran yıldız golcü Demba Ba'yı koz olarak kullanacak. Kartal çalışmalara şimdiden başlarken Bilic, takıma mutlak galibiyeti aşılamaya başladı. Arsenal Karşısında Beşiktaş'ın Feyenoord ilk 11'ini bozmayacağı düşünülüyor.

Maç : Beşiktaş - Arsenal
Tarih : 19 Ağustos 2014
Stad : Atatürk Olimpiyat Stadı
Yayın : Star TV
Saat : 21:45

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...