Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Annemizi taciz etti öldürdük

Annemizi taciz etti öldürdük

YAŞAM Haberleri

Burdur'da sulama havuzunda cesedi bulunan Selman Güngör'ün, birlikte içki içtiği Hikmet ve Ferdi Y. kardeşler tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Burdur'da kiraz bahçesindeki sulama havuzunda cesedi bulunan 56 yaşındaki Selman Güngör'ün, birlikte içki içtiği Hikmet ve Ferdi Y. kardeşler tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Burdur Merkez Çendik Köyü'ndeki evinden 12 Ağustos'ta ayrılan Selman Güngör'den haber alamayan yakınları, kayıp başvurusunda bulundu. Aramalar sonunda 2 gün sonra Göngör'ün cesedine ulaşıldı. Yapılan otopside Güngör'ün bıçaklandığı ve başına sert bir cisimle vurularak öldürüldüğü tespit edildi. Olayı derinleştiren Jandarma ekipleri Güngör'ün, Nuriye Y. adlı kadınla telefonda 7 kez görüştüğünü belirledi. Jandarma ekipleri Nuriye Y. ile oğulları Hikmet ve Ferdi Y.'yi, oturdukları Günalan Köyü'ndeki evlerinde gözaltına alındı. Jandarmadaki ifadelerinde Selman Güngör'ü bıçaklayarak ve kafasına sert bir cisimle vurarak öldürdüklerini kabul eden Hikmet ve Ferdi Y. kardeşler ile anne Nuriye Y., sevk edildikleri mahkemece tutuklandı. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...