Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'da Süper Kupa maçı öncesi kırmızı alarm

Galatasaray'da Süper Kupa maçı öncesi kırmızı alarm

SPOR Haberleri

Belçika 2. lig takımı RWS Bruxelles karşısında ortaya konan futboldan memnun olmayan Teknik Direktör Prandelli, "Bu oyunla kupayı kazanamayız" dedi

Yeni sezon hazırlıklarını önceki gün yaptığı RWS Bruxelles karşılaşması ile tamamlayan Galatasaray'da yüzler asıldı. Futboldan memnun kalmayan sarı-kırmızılıların yeni Teknik Direktörü Cesare Prandelli sert yüzünü futbolcularına maçın ardından gösterdi. Belçika'nın 2. lig takımına karşı oynanan kötü futbolla Süper Kupa öncesi umut vermeyen Galatasaray'da oyuncular tek tek uyarıldı. Maçtan sonra konuşan Prandelli'nin açık açık Sneijder'in aldığı sorumluluktan bahsetmesi, oyuncularına mesaj olarak yorumlandı. Futbolcularının yavaş oyunundan yakınan İtalyan çalıştırıcının, nbsp;"Gol atmamız lazım. Kolektif oynamalıyız" şeklinde uyarılarda bulunduğu öğrenildi. Savunmadan top çıkarırken zorlandıklarını da anlatan Prandelli Süper Kupa finali öncesi bu sıkıntının aşılması gerektiğini söyleyerek adeta alarm verdi. Tecrübeli hocanın özel bir antrenman yaparak bu sorunu aşması bekleniyor.
Futbolculara 2 gün izin
nbsp;Prandelli takıma 2 gün izin vererek derbi öncesi iyice dinlenmelerini istedi. Bruma ve Gökhan Zan izinli olmalarına rağmen dün çalıştı. Sneijder, RWS Bruxelles maçında oynadığı için özel çalışmaya katılmadı ancak o da bugünden itibaren idmanlara başlayacak. Galatasaray, Fenerbahçe ile oynanacak Süper Kupa finalinin hazırlıklarına yarın 17.00'de başlayacak.
Bahadır ÇOKİŞLER

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...