Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bursaspor'da Aydın Karabulut krizi

/ Kaynak: DHA
Bursaspor'da Aydın Karabulut krizi

SPOR Haberleri  / DHA

Bursaspor yeni transferi Aydın Karabulut, takım bulunması halinde yollarını ayıracak.

GÜNEŞ SAKATLIĞINA DİKKAT ÇEKMİŞTİ


Şenol Güneş, Slovenya kampından önce Aydın konusunda yaptığı açıklamada, "Dizinde problem var. Doktorlar ameliyat olması gerekebileceğini söyledi. Yükleme olunca da ağrısı oluyor. Bu onu soru işareti haline getiriyor. Ameliyat olması, daha iyi olur, dediler. O da ameliyattan kaçıyor. Zaman kaybı oluyor. İleride de bu sıkıntıyla gelebilir" ifadelerini kullanmıştı.


KAMPA KATILMADI
Aydın'ın ise Şenol Güneş'in sakatlığıyla ilgili açıklamasına tepki gösterdiği ifade edildi. Dayısının vefatı ve ardından da annesinin rahatsızlanması nedeniyle özel izin aldığı açıklanan Aydın, bu gelişmelerin ardından kendisine verilen sürede Slovenya kampına da katılmadı.


YÖNETİM SESSİZ KALDI
Yönetim ise kamp boyunca konuyla ilgili sessiz kalmayı tercih edip yaşanan krizi çözmeye çalıştı. Ancak Şenol Güneş, Slovenya kampına katılmayan futbolcusunun Bursa'daki antrenmanlara çıkmasına izin vermedi.


TAKIM BULMASI İSTENECEK
Şenol Güneş'in verdiği karar doğrultusunda antrenmanlara alınmayan Aydın Karabulut'un çalışmalarına alt yapı futbolcularının idmanlarını sürdürdüğü Vakıfköy Tesisleri'nde devam edeceği, takım bulması halinde ise yolların ayrılacağı belirtildi.
SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...