Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bekir Aksoy hastaneye kaldırıldı

Bekir Aksoy hastaneye kaldırıldı

MAGAZİN Haberleri

Ekranların sevilen ismi oyuncu Bekir Aksoy, evine camdan girmeye çalışırken kaburgalarını kırdı.

Tatiline eşi Derya Çavuşoğlu ve 5 aylık bebekleri Emir Berk ile Bodrum'da devam eden oyuncu Bekir Aksoy, önceki gece talihsiz bir kaza yaşadı. Eşiyle sahilde gezen Aksoy gece yarısı eve döndüğünde anahtarlarını içeride unuttuklarını fark etti. Çiftin Türkbükü'ndeki evlerinin yanındaki otele daha önce hırsız girdiği için bütün kapıları kilitliydi.


FİZİK TEDAVİ GÖRECEK
Evin arka bahçesinden yatak odasına girmek isteyen Aksoy, duvara tırmanırken düşerek kaburgalarını kırdı. Düşmenin etkisiyle bayılan Aksoy'u eşi Derya, Bodrum Acıbadem Hastanesi'ne götürdü. Yapılan tetkikler sonucu Aksoy'un iki kaburga kemiğinin ve sağ elinin 3 yerden kırıldığı ortaya çıktı.
İKİ BUÇUK SAATLİK AMELİYAT GEÇİRDİ
Yaklaşık 2,5 saatlik bir ameliyata giren Aksoy, daha sonra normal hasta bakım odasına alındı. 5 gün hastanede yatacak olan Aksoy'un kalıcı bir rahatsızlığının olmayacağı, ancak fizik tedavi göreceği belirtildi.


BEKİR AKSOY KİMDİR?
18 Mart 1969 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir. 1992 Yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezun oldu. 19-20 yaşında iken konservatuvarın ilk yılında Devlet Tiyatrosu'nda Cüneyt Gökçer ile beraber "Damdaki Kemancı" oyununda küçük bir rol oynadı. Sonra Haluk Kurtoğlu ile "Tohum ve Toprak"ta yine küçük bir rolü oldu. Kenan Işık'ın yönetiminde yine ufak bir rolde oynadıktan sonra Devlet Tiyatrosu'nda sahne tozunu yutmuş oldu. İki sene Dormen Tiyatrosu, iki sezon Gülriz Sururi ve arkasından altı sene Kent Oyuncuları'nda oynadı.Kenterler'de Müşfik Kenter'le beraber oynadığı "Helen Helen" adlı iki kişilik oyun, "Yolun Yarısı", "Uşak Ne Gördü?", "Sokak Kızı İrma", "Ver Elini Broadway" ve "Çok Uzak Fazla Yakın" gibi oyunlar bazılarıdır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...