Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kurt Seyit ve Şura dizisine sürpriz transfer!

Kurt Seyit ve Şura dizisine sürpriz transfer!

MAGAZİN Haberleri

Star TV ekranlarında yayınlanan ve beklenilen reytingi gösteremeyen Kurt Seyit ve Şura dizisine bomba bir isim katılacak.

Kıvanç Tatlıtuğ ile dizide başrol oynayan Farah Zeynep Abdullah seyirci tarafından birbirlerine çok yakıştırılmamıştı. Düşen reytingler nedeniyle dizi için yeni bir kadın başrol oyuncusu aranıyordu. Güneş'in haberine göre Fahriye Evcen, Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolünü oynadığı "Kurt Seyit ve Şura" dizisinin yeni kadın başrol oyuncusu oldu. Murka'yı canlandıracak olan Evcen diğer başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah'la çekişme yaşayacak. Evcen dizinin yeni sezonda ekrana gelecek bölümlerinde kamera karşısına geçecek. Kanal yönetimi bir süredir sevgilisi Burak Özçivit'le Bodrum'da "Aşk Sana Benzer" filminde rol alan Evcen'i dizinin kadrosuna katılması için ikna etmeye çalışıyordu... Güneş'in haberine göre, Evcen sonunda dün teklifi kabul etti. Ünlü oyuncu dizide Kıvanç Tatlıtuğ'un sevgilisi Türk kızı Murka karakterine hayat verecek. Yeni bölümler Abdullah'ın canlandırdığı Şura ile Evcen'in hayat verdiği Murka arasında yaşanan çekişmeye sahne olacak. nbsp;


40 bin TL alacak nbsp;
Tatlıtuğ'un canlandırdığı Kurt Seyit karakterinden geçen sezon babası Rus kızı Şura'yı bırakmasını kendine bir Türk kızı bulmasını istemişti. İşte o yeni sevgili karakterine Evcen hayat verecek. Oyuncunun bölüm başına 40 bin TL alacağı iddia edildi. Fahriye Evcen böylece yıllar önce kendisine şöhretin kapısını açan Yaprak Dökümü'nün yapım şirketi Ay Yapım'la yeniden çalışacak. Senaryosunu Ece Yörenç'in yazdığı dizinin çekimleri bugün başlıyor. Kurt Seyit ve Şura'nın ilk bölümü eylül ayının 2. haftası ekrana gelecek. Evcen ilk bölümden itibaren ekipte yer alacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...