Ünal Aysal'dan transfer açıklaması

/ Kaynak: İHA
Ünal Aysal'dan transfer açıklaması

SPOR Haberleri  / İHA

Ünal Aysal, teknik direktör Cesare Prandelli'nin istediği oyuncuların kiralanması ya da satın alınması konusunda çok çalıştıklarını söyledi.

Galatasaray Kulübü ile TTNET arasında, TT Arena tribünlerinde 'GS TTNET Wifi' hizmeti sunulması amacıyla işbirliği anlaşması imzalandı. Anlaşmaya göre TT Arena'ya maç izlemeye gelen taraftarlar yüksek hızda ve kapasitede internet hizmetinden yararlanabilecek. Sarı-kırmızılı kulüp ve TTNET arasında işbirliği kapsamında TT Arena'da düzenlenen basın toplantısıyla imza töreni düzenlendi. Toplantıya Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Sportif A.Ş. Genel Koordinatörü ve İcra Kurulu Başkan Vekili Faruk Işık, TTNET Genel Müdürü Abdullah Orkun Kaya ve Genel Müdür Yardımcısı Mert Başar katıldı.


AYSAL: "ÖRNEK PROJEYE LİDERLİK ETMEKTEN GURURLUYUZ"
Aysal, Türkiye'nin güçlü markalarından TTNET ile önemli bir işbirliği yaptıklarını belirterek, "Bugün Türkiye'de bir ilk olan akıllı stadyum projesini tanıtmaktan gurur duyuyoruz. 'GS TTNET WİFİ' ile TT Arena'da taraftarımız dijital platformları ve sosyal medyayı daha kolay ve etkin bir biçimde kullanacaktır. Göreve geldiğimiz ilk günden beri en önemli amaçlarımızdan biri Galatasaray'ın dünya takımı olması yolunda kurumsallaşma sürecini tamamlamasıdır. Bu bağlamda ve bir kez daha dünyaya ve Türkiye'ye örnek bir projeyle liderlik etmekten gururluyuz" dedi.


"SPOR, İÇİNDE TANSİYONU OLAN BİR YARIŞMA"
Fenerbahçe ile oynanacak Süper Kupa Finali ile ilgili konuşan Aysal, "Spor, içinde tansiyonu olan çekişmesi olan bir yarışma. Bundan dolayı da adrenalin yükselmeleri olur. Bu vesileyi iyi kullanmamız, ülkemizin bugün etrafında yaşadığı politik sorunlar nedeniyle içinde bulunduğu tansiyonu en azından sporda asgariye indirmek önemli. Kişilerin birbirlerine duydukları kırgınlıklar bir tarafa bırakılmalı. Toplum için çalışmalıyız. Yöneticiler olarak özellikle daha fazla gerilime müsaade etmeyecek davranışlar içerisinde olmalıyız" diye konuştu.


"BİZE VERİLEN MALİ DİREKTİFLER İÇİNDE KALMALIYIZ"
Aysal, her transfer döneminin yöneticiler açısından sıkıntılı olduğunu vurgulayarak, "Herkes tatil yaparken biz gece gündüz bununla uğraşırız. Aslında takımımız güçlü ve zengin. Hocamızın taktiği ve düşüncesi kalabalık bir takım oluşturmak yerine daha kısıtlı bir takım oluşturmak yönünde. Dışarıda kalanlara da başka kulüplerde şans tanımayı düşünüyor. Biz de yönetim olarak bunu destekliyoruz. Önümüzde 15-20 gün daha var. Çok sıkışık bir dönemde değiliz. Hocamızın istediği oyuncuların kiralanması ya da satın alınması konusunda çok çalışıyoruz. Yanlış yapma lüksümüz yok. Rakamlarda da çok dikkatliyiz. Bize verilen mali direktifler içerisinde kalmalıyız" şeklinde konuştu.


"SİSTEME UYMADIKLARI İÇİN OYNAMIYORLAR"
Her teknik direktörün kendi tarzı olduğunu hatırlatan Aysal, "Mancini gelir gelmez yabancı sınırlaması ile ilgili bir çözüm bulmaya çalıştı. O zamanki transferleri de verdiği listeye göre yaptık. Ocak ayında yapılan transferlerden birkaç tanesi başarılı oldu. Şu anda oynuyorlar. Diğerleri kötü oldukları için değil, yeni gelen hocanın sistemine uymadıkları için oynamıyorlar. En iyi oyuncumuzun Sneijder olduğunu düşünürsek, kendisi bir dönem Inter'de yer bulamadı. Çünkü takımın sistemine uygun değildi. Yeni transferlere de bu yönden bakmamız lazım. Kötü transferler oldukları için değil, hocanın sistemine uymadıkları için oynayamıyorlar" ifadelerini kullandı. Aysal, basın mensuplarının Tarık Çamdal transferi ile ilgili soruları üzerine, "Tarık konusunda bir çalışmamız oldu. Ancak kulübü başka bir şekilde değerlendiriyor. Bazı rakamların üzerine çıkamıyoruz. Ticari bir olay. Transferin son gününe kadar şartlar değişiyor ama bugün için size söyleyebileceğim net bir şey yok" cevabını verdi.


"FORMA SPONSORLUĞU ÖNEMLİ KONULARDAN BİRİ"
Forma sponsorluğunun en önemli konularından birisi olduğunu vurgulayan Aysal, "Muhtelif adaylar var ve elimizde müzakereler yapıldı. Mevsim açılmadan bir sponsor yetiştirmeye çalışıyoruz. Uzlaşma, anlaşma iki tarafın da mutabakatı ile gerçekleşecek şeyler. Bunun için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Bu sene böyle bir kriz yaşandı. Biz son güne kadar forma sponsorluğunun devam edeceğini düşünerek devam ettik. Ancak onların da yönetim kurulu gecikmeli bir karar aldı. Bunu telafi etmeye çalışıyoruz" dedi.


KAYA: "GALATASARAY İLE İŞBİRLİĞİ YAPMANIN MUTLULUĞU İÇERİSİNDEYİZ"
TTNET Genel Müdürü Abdullah Orkun Kaya ise internet erişimine her yerden ulaşılmasını hedeflediklerini ifade ederek, "Türkiye'nin en büyük kulüplerinden olan Galatasaray ile işbirliği yapmanın mutluluğu içerisindeyiz. TTNET Wifi internet hizmetimizi yeni işbirlikleri ile her geçen gün daha da zenginleştiriyoruz. Karada, denizde ve havada sunduğumuz internet erişim noktalarımıza, bugün bir prestij noktası olarak Türk Telekom Arena'yı da ekliyoruz. Bu işbirliğiyle, Türk Telekom Arena aynı anda binlerce kişinin internete bağlandığı en büyük TTNET Wifi noktası olurken, tüm tribünlerinde Wifi servisi verilen, dijital uygulamaların sunulduğu Türkiye'nin ilk akıllı futbol stadyumu olacak. Bu hizmet sayesinde futbolseverler yüksek hızda kablosuz internet deneyimi yaşayacak" açıklamasında bulundu. Galatasaray Genel Koordinatörü ve İcra Kurulu Başkan Vekili Faruk Işık da, statta internet erişiminin sağlanması için 335 erişim noktası kurulduğunu ve 2,8 milyon TL yatırım yapıldığını dile getirdi. Işık, projenin ligin 6. haftasında Fenerbahçe ile oynanancak derbi müsabakasına yetişeceğini söyledi.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...