Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mevlüt Erdinç'ten Galatasaray itirafı!

Mevlüt Erdinç'ten Galatasaray itirafı!

SPOR Haberleri

Ligue 1'e iki maçta 3 gol atarak iyi bir giriş yapan Mevlüt Erdinç'i zorlu bir maç bekliyor.

21 Ağustos Perşembe günü Karabük'te Karabükspor'a karşı forma giyecek olan Mevlüt ilk defa bir Türk takımına karşı oynayacak.
Bu maç öncesi oldukça heyecanlı olduğunu söyleyen yıldız golcü, "Ailem ve arkadaşlarım Karabük'te olamasalar bile Saint Etienne'i destekleyeceklerini söylediler. Bu maça %200 hazır olma niyetindeyim. Kendi ülkem olsa bile herhangi bir merhamet duygusu göstermemeliyim (Gülüyor). Tekrar ediyorum, benim için oynaması çok heyecanlı bir maç olacak. Ama aynı zamanda tehlikeli de çünkü UEFA Avrupa Ligi'ne kalmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.


"Futbol Türkiye'de seviliyor"
Maç öncesi hazır olmak için iyice dinlenmesi gerektiğini ifade eden Mevlüt, "Tur garanti değil. Dikkat etmek gerekiyor çünkü futbol Türkiye'de çok seviliyor ve taraftarlar takımlarının arkasında. Bizi komplike bir maç bekliyor" dedi.


"Galatasaray'a geliyordum"
Mevlüt'e teknik direktör Christophe Galtier'in Cuma günü söylediği "Önce St. Etienne" sözü hatırlatıldı. Bu lafın kendisi için özel bir anlam ifade etmediğini söyleyen yıldız forvet, "Temmuz ayında antrenmanlara başlarken takımdan ayrılmanın eşiğindeydim. Ama Galatasaray ile görüşmeler sonuçlanmadı. O andan itibaren de Saint Etienne'de devam etmeye karar verdim. Bu konu hakkında kafamda hiç soru işareti kalmadı. Burada olmaktan dolayı gerçekten mutluyum. Yine de transfer sezonunun sonuna kadar bazı gelişmeler olabilir ama benim kafam tamamen burada" diye konuştu.


Performansı için neler dedi?
Sezona, bıraktığı yerden devam eden yıldız oyuncu performansı için ise şu ifadeleri kullandı: "Geçen sezondan devam eden formumu korumak niyetindeydim. Bu yüzden takım çalışmalara başlamadan ben çoktan fiziksel antrenmanlara başlamıştım. Ben sezona hazır girmek istiyordum. Sahip olduğumuz oyuncularla çok sayıda pozisyona gireceğimi biliyordum. Ben de bu yüzden son vuruşlarıma odaklandım. Çünkü gol atmaya ihtiyacım var ve bu formum umarım devam eder."


Attığı goller aslında bir mesaj mı?
Brandao'nun Bastia'ya transfer olmasının ardından St. Etienne forvet hattını Hollandalı golcü Ricky van Wolfswinkel ile güçlendirmişti. Mevlüt'e, "Attığın goller teknik direktör Galtier'e van Wolfswinkel transferi için bir mesaj mıydı?" sorusuna yıldız oyuncu şöyle cevap verdi: "Hayır, bir mesaj değildi. Brandao'nun gidişiyle birlikte bir forvet almamız normal. Zaten sezon uzun olacak. Benim bu transferle ilgili bir problemim yok." (Ajansspor)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...