Nouma: Neden sürpriz olmasın

Nouma: Neden sürpriz olmasın

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın eski yıldızı Nouma, siyah beyazlıların Arsenal ile oynayacağı maçların çok zorlu geçeceğini söyledi.

Beşiktaş'a güvendiğinin altını çizen Nouma, "Neden bir sürpriz olmasın" dedi. Beşiktaş'ın eski yıldızlarından Pascal Nouma, Arsenal maçı öncesi NTV Spor'a değerlendirmelerde bulundu. Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi play-off turunda Arsenal ile oynacağı maçların çok zorlu geçeceğinin altını çizen Nouma, tur için sadece 2 maç oynanacağını ve Beşiktaş'ın sürpriz yapabileceğini söyledi. Demba Ba'nın çok kaliteli bir santrafor olduğunu belirten Nouma, Bilic'in de Beşiktaş için büyük bir şans olduğunu dile getirdi.


Siyah beyazlıların Arsenal ile İstanbul'da oynayacağı karşılaşmayı değerlendiren Nouma, "Arsenal çok iyi bir makine... Aynı oyuncular yaklaşık 10 yıldır yan yana oynuyor. Her sezon sadece 2 ya da 3 futbolcu değişiyor. Arsenal'in kimi transfer ettiğini herkes biliyor. Alexis Sanchez... Gerçekten çok zor olacak. Ancak sadece 2 maç var. Her şey olabilir. nbsp;Bazen Arsenal gibi takımlara karşı oynamak daha kolay olabiliyor. Çünkü kaybedecek bir şeyiniz yok. Beşiktaş'a güveniyorum, neden bir sürpriz olmasın" şeklinde konuştu.


Beşiktaş'ın Demba Ba transferini de değerlendiren Nouma, "Demba Ba, Beşiktaş'a geldiği için mutluyum. Siyah beyazlı taraftarlar benden sonra takıma gerçek bir santrforun gelmediğini söylüyordu. Ben de herkese beklemeleri gerektiğini söylüyordum. Sonunda Demba Ba'yı getirdiler ve ben de burada olduğu için mutluyum. Son maçında 3 gol attı ve İngiliz takımlarına karşı nasıl oynanması gerektiğini biliyor" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...