Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Arsenal yöneticilerine yemek

/ Kaynak: İHA
Arsenal yöneticilerine yemek

SPOR Haberleri  / İHA

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, UEFA Şampiyonlar Ligi Play-off turundaki rakipleri olan Arsenal'in yöneticileri ve UEFA Delegesi ile yemekte yedi

Yemeğe Fikret Orman'ın yanı sıra; Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, İcra Kurulu Başkanı, Mali, İdari ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Melih Sami Esen ve Futbol Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları katıldı. Arsenal Kulübü Başkanı Chips Keswick, UEFA Delegesi Martin R. M. Sturkenboom, Arsenal Direktörü Ken J. Friar, Arsenal Direktörü Richard Carr, Arsenal Genel Sekreteri David Miles, Arsenal'in idarecilerinden Liam Brady ve Dick Law'ın konuk olarak bulunduğu yemek sıcak bir ortamda geçti. Yemek sonunda başkan Fikret Orman misafirlerine çeşitli hediyeler takdim etti.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...