Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Flappy Bird'ün mucidinden yeni oyun!

Flappy Bird'ün mucidinden yeni oyun!

TEKNOLOJİ Haberleri

Bağımlı olacağımız bir oyun daha yolda mı? swing copters, flappy bird, oyun, touch arcade Bağımlı olacağımız bir oyun daha yolda mı?

Flappy Bird'ün arkasındaki isim Dong Nguyen, üzerinde çalıştığı yeni oyunu Swing Copters'ı Perşembe günü yayınlayacak. DotGears Studios'un tek kişilik takımını oluşturan Nguyen, geçtiğimiz günlerde de Flappy Bird'ün Amazon'a özel çok oyunculu sürümünü yayınlamıştı.

Oyuna göz atma şansı bulan Touch Arcade'e göre Swing Copters'in Flappy Birds'e benzediğini, ancak dikey olarak oynandığını söylüyor. Oyunun puan sistemi, eskisine benziyor ancak oyuncu, bu kez yukarıya doğru uçarak hayatta kalmaya çalışıyor. Amacınız, karakterinizin savrulmalarını kontrol altında tutarak sallanan çekiçlere çarpmadan yükselebilmek.

Flappy Bird'de olduğu gibi banner reklamlarıyla gelir elde edecek, ancak reklamsız 0.99 dolarlık bir sürümü de bulunacak. Touch Arcade, oyunun hangi platformlarda çıkacağını belirtmediğinden, iOS ve Android'de aynı anda çıkış yapıp yapmayacağı bilinmiyor.

Chip

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...