Galatasaray formasına Barcelona modeli

Galatasaray formasına Barcelona modeli

SPOR Haberleri

Ünal Aysal, geçtiğimiz yıl forma reklamından 7 milyon dolar kazandıklarını, bu rakama ulaşamadıkları takdirde "Unicef" logosunu kullanacaklarını açıkladı.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, forma sponsorluğuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Başarıların sahadan çok masada kazanıldığını dile getiren Aysal, "Herkes için ekonomik anlamda değişik bir sezon olacak. Forma sponsorluğu konusunda Türk Telekom ile anlaşmamız 7 milyon dolarlıktı. Forma sponsoru en az yılda 7 milyon dolar olmalı. 5 yıl öncesi Galatasaray ile şimdiki arasında fark var. Gelirin daha fazla olması gerekiyor. Alt limitimiz bu ama üst limitimiz sınırsız. Bu rakama ulaşamazsak B Planımız hazır. Unicef ve Greenpeace gibi hayır işi için kullanırız. Para getirisi yoksa sosyal getirisi olmalı" ifadelerini kullandı.
3 TRANSFER YAPACAĞIZ
Ünal Aysal transferlerle ilgili olarak ise, "3 transfer daha yapacağız. Sağ bek, stoper ve yardımcı forvet. Forvet yerli olabilir. Transferin kapanması için 15 gün daha var. O kadar sıkışık bir dönemde değiliz. Rakamlarda da dikkatliyiz. Çünkü UEFA'nın sıkı kontrolü var. Mali direktiflerin içinde kalmak zorundayız. 'Biz bu oyuncuyu beğendik, yarın alalım' deme lüksüne sahip değiliz. Mancini çok iyi bir hocaydı ama gelir gelmez yabancı sınırlamasıyla karşılaştı. Alelacele buna çözüm bulmaya çalıştı. O günkü transferleri hocamızın bize verdiği liste dahilinde yaptık. Ocak ve şubat ayında yapılan transferlerin bazıları başarılı oldu ve şu anda oynuyorlar. Diğerleri yeni gelen hocanın sistemine uymadıkları için oynamıyorlar yoksa kötü oyuncular değiller. Tarık Çamdal konusunda bizim açımızdan değişiklik yok. Bizim sınırlarımız belli. Bazı rakamların üstüne çıkmayız" diye konuştu.
Aysal, "Balanta'yı düşünüyor musunuz?" şeklindeki soruya esprili bir şekilde, "Gece gündüz düşünüyoruz. Ama bir isimde ısrarcı olursanız değeri artar. Alternatiflerimiz de var. Çalışıyoruz" şeklinde cevap verdi.
Bahadır ÇOKİŞLER / TÜRKİYE GAZETESİ


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...