Kılıçdaroğlu ve İnce'ye rakip!

Kılıçdaroğlu ve İnce'ye rakip!

Politika Haberleri

CHP 5-6 Eylül'de yapılacak 18. olağanüstü kurultaya hazırlanırken gözler CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın atacağı adıma çevrildi.

CHP 5-6 Eylül'de yapılacak 18. olağanüstü kurultaya hazırlanırken gözler CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın atacağı adıma çevrildi. Kaset skandalının ardından genel başkanlığı bırakan Baykal'ın, olağanüstü kurultayda Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı aday olup olmayacağı sorusu ise Baykal'ın örgütlerde nabız yoklamasının ardından vereceği kararla yanıt bulacak.


BAYKAL'IN ASIL DERDİ YENİDEN GENEL BAŞKAN OLMAK
Sabah'tan Evrin Güvendik'in haberine göre; CHP kulislerinde kurultay tartışmalarının arkasındaki isim olarak gösterilen ve gerek adaylığını ilan eden Muharrem İnce gerekse de adı adaylar arasında geçen Metin Feyzioğlu'na 'aday olmaları' yönünde telkinde bulunduğu dile getirilen Baykal'ın asıl hedefinin 4 yıl aradan sonra partinin yeniden başına geçmek olduğu konuşuluyor.


KENDİNİ YIPRATMIYOR
Baykal'ın kurultay tartışmaları içerisinde ismini yıpratmamak için geri planda kaldığı, bir süre örgütlerin nabzını tuttuktan sonra gerekli desteği alabileceğine inandığı takdirde kurultayda aday olabileceği belirtiliyor.


DENİZ BAYKAL NABIZ YOKLUYOR
Son günlerde Baykal'ın çeşitli il ve ilçelerde sıkça katıldığı nikah ve düğün davetlerinin de 'örgütlerin nabzını' tutmak için kamuflaj olduğu ve eski genel başkanın gittiği il ve ilçelerde kurultay için temaslarda bulunduğu öne sürülüyor.

VATAN

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...