Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İlgi istedi, yumruğu yedi

İlgi istedi, yumruğu yedi

YAŞAM Haberleri

Kocasından şikayetçi olan Aylin Demirel, "Yıllardan beri bize cehennem hayatı yaşatıyor. Konuşmak için yanına gittim, beni dövdü" dedi.

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde iddiaya göre, 1 çocuk annesi Aylin Demirel, eve gelmeyen kocası Kaya Demirel'in sahibi olduğu temizlik şirketine konuşmak için gitti. Genç kadın, "Bizi neden ihmal ediyorsun. Varlık içinde yokluk çekmek mecburiyetinde miyiz. Bizim halimiz ne olacak" diyerek eşine çıkıştı. Bunun üzerine Kaya Demirel, tartakladığı eşini demir tezgâhın üzerine fırlatıp, iş yerinden ayrıldı. Başını tezgaha çarpan ve baygınlık geçiren Demirel, Hürriyet Polis Merkezi'ne giderek eşinden şikâyetçi oldu. Demirel, "Yıllardan beri bize cehennem hayatı yaşatıyor. Konuşmak için yanına gittim, beni dövdü" dedi. Kaya Demirel'in yakalanması için çalışma başlatıldı.
Fatih Keçe - Kemal Yiğit İnanç ADANA İHA



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...