Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Taner Yıldız'dan sitem açıklaması: "Aile içinde olur"

Taner Yıldız'dan sitem açıklaması: "Aile içinde olur"

GÜNDEM Haberleri

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız,Cumhurbaşkanı Gül'ün sitem ettiğinin hatırlatılması üzerine "Sevgiden kaynaklanır, aile içinde olur" ded,.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Cumhurbaşkanı Gül'ün, başbakanlık için Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nu işaret etmesiyle ilgili olarak, "Davutoğlu ismini Gül'ün de paylaştığı görülüyor. Bu, başbakanın ilan edildiği anlamına gelmiyor" dedi.

Yıldız, başbakan koltuğuna kimin oturacağı konusunda görüşmelerin yarın tamamlanacağını belirterek, "Yarın akşam isim belirleme süreci tamamlanacak" dedi.


Taner Yıldız, Cumhurbaşkanı Gül'ün sitem ettiğinin hatırlatılması üzerine "Sitem sevgiden kaynaklanır, aile içinde olur" diye konuştu.

Çankaya Köşkü'nde veda resepsiyonu veren Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "Göründüğü kadarıyla devralacak arkadaşımız Dışişleri Bakanı Ahmet bey, siyasete de devlet hayatına da kazandıran benim. Umarım başarılı olur, destek oluruz" diye konuştu.

Sitemde de bulunan Gül, "Bizim cenahtan yapılan saygısızlıkları da gördüm" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...