Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kassam Tugayları: 'İsrail bedeliğini ağır ödeyecek'

/ Kaynak: AA
Kassam Tugayları: 'İsrail bedeliğini ağır ödeyecek'

DÜNYA Haberleri  / AA

Kassam Tugayları'ndan yapılan yazılı açıklamada, 'Düşman bu saldırısıyla kendisine cehennemin kapısını açtı ve bedelini çok ağır ödeyecek' dedi.

İslami Direniş Hareketi'nin (Hamas) askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, İsrail'in ateşkesi bozarak Gazze'ye saldırılarına yeniden başlamasından bu yana İsrail kentlerine 50 füze fırlattıklarını açıkladı. Kassam Tugayları'ndan yapılan yazılı açıklamada, aralarında başkent Tel Aviv ile Kudüs'ün de olduğu İsrail'in çeşitli kentlerine 50 füze fırlatıldığı belirtildi. Açıklamada, "Mücahitlerimiz tarafından, Kudüs, Tel Aviv, Ben Gurion Uluslararası Havalimanı, Bi'r Seba, Kiryat Malahi'ye, Askalan, Sderot, Netivot ve Melahi kentlerine M75, Grad, Fecr ve J80 tipi füzeleri fırlatıldı" ifadesi kullanıldı. Kassam Tugayları'ndan, 1 çocuğun öldüğü, 18 kişinin yaralandığı Ed-Delu ailesine ait eve düzenlenen saldırıya ilişkin yapılan yazılı açıklamada da "Siyonist düşmana, Ed-Delu ailesinin evini bombalamasının ardında yatan gerçek sebebi açıklama konusunda meydan okuyoruz" değerlendirmesinde bulunuldu.
Açıklamada, "Düşman bu saldırısıyla kendisine cehennemin kapısını açtı ve bedelini çok ağır ödeyecek. İsrail'in ateşkesi ihlal etmesi halkımıza yönelik gerçekleştirdiği katliam ve Delu ailesinin evine barbarca saldırması sonucu roket fırlattık" ifadeleri yer aldı.
İsrail, Şeyh Rıdvan Mahallesi'nde bulunan Delu ailesine ait evi akşam saatlerinde bombalamış, saldırıda 1 çocuk ölmüş, 18 kişi yaralanmıştı. İsrail ordusundan yapılan yazılı açıklamada ise 30 hedefin vurulduğu Gazze'den İsrail'in çeşitli kentlerine 50 roket atıldığı kaydedildi.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...