Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzonspor avantaj peşinde

Trabzonspor avantaj peşinde

SPOR Haberleri

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda yarın sahasında Rusya'nın Rostov takımını konuk edecek Trabzonspor, rövanş maçı için avantajlı skor almaya çalışacak

Geçen sezon Spor Toto Süper Lig'i dördüncü bitirerek UEFA Avrupa Ligi'ne play-off turundan itibaren katılmaya hak kazanan bordo-mavili ekip, deplasmandaki maç öncesi avantaj sağlayacak bir skor almak için mücadele edecek.
Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacak karşılaşma 21.00'de başlayacak.


Sezonun ilk resmi maçı
Trabzonspor, yarınki Rostov maçıyla sezonu resmen açmış olacak.
Avusturya kampında ve Trabzon'da hazırlık maçları oynayan Karadeniz ekibi, sezonun ilk resmi maçını Hüseyin Avni Aker Stadı'nda taraftarı önünde yapacak.


Litvanyalı hakem yönetecek
İki takım arasındaki karşılaşmayı Litvanyalı hakem Gediminas Mazeika yönetecek.
Vytautas Simkus ve Saulius Dirda'nın yardımcı hakem olarak görev alacağı müsabakanın dördüncü hakemi ise Sergejus Slyva olacak.


Halilhodzic, 8 sezon sonra
Trabzonspor'da ikinci kez göreve gelen teknik direktör Vahid Halilhodzic, 8 sezon sonra bordo-mavili takımın başında sahaya çıkacakBordo-mavili kulüpte, 2005-2006 sezonunun 9. haftasında göreve gelen ve 8 aylık çalışmanın ardından ayrılan teknik direktör Vahid Halilhodzic, 8 sezon sonra Trabzonspor'da resmi bir maça çıkacak. Halilhodzic, Trabzonspor'da ilk kez bir Avrupa maçında takımını sahaya sürecek.


Taraftara uyarı
Trabzonspor Kulübü, Rostov maçı öncesi taraftara yönelik duyuru yaparak, şu ifadelere yer verdi:
"TFF ve UEFA talimatları gereği stadyumlarda meşale yakmak, stadyumlara yanıcı, yakıcı maddeler sokmak, sahaya konfeti, su şişesi ve benzeri maddeler atmak, koltuk kırmak, merdiven boşluklarına oturmak ve kötü tezahüratta bulunmak kesinlikle yasaktır. Ayrıca takımımızın daha önce oynadığı müsabakalarda taraftarlarımızın yaktığı meşaleler ve rakip takım veya takımlara yönelik kötü tezahüratları kulübümüzün ciddi oranda ceza ödemesine neden olmuştur.
Bu cezalar her tekrarda katlanarak artmakta ve sonuç olarak daha da ağır boyutlar kazanmaktadır. Ayrıca bu cezaların kulübümüze getireceği zararların yanı sıra, sebebiyet verenler de yasa gereği maddi ve manevi çok ciddi yaptırımlarla karşı karşıya kalacaklardır. Tüm taraftarlarımızdan konuya gereken hassasiyeti göstermelerini ve takımımızı maç boyunca centilmence desteklemelerini bekliyoruz."


Taraftarın ilgisi yoğun
Trabzonspor'da Rostov maçına taraftarlar da ilgi gösteriyor. Taraftarın 7 bin 500 dolayında Passolig Kart aldığı ve bu sayının maç saatine kadar 15 bini bulması bekleniyor. Bin 700 civarında da kombine kartlı sporsever maçı izleyebilecek.
Kulüp stadyum ve amatör branşlar sorumlusu Köksal Sadıklar, taraftarların karşılaşmaya yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, "Beş ayrı noktada ve internette taraftarlarımız Passolig Kart çıkarabiliyor. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda ve Atatürk Alanı'nda taraftarlarımız Passolig Kart alabiliyorlar. Şu ana dek 7 bin 500 civarında Passolig Kart çıkartıldı. Çok yoğun çalışıyoruz. Maç saatine kadar bu rakam 15 binin üzerine çıkacaktır" dedi.


Muhtemel 11
Trabzonspor'un UEFA'ya gönderdiği listede yer almayan Kevin Constant ve yeni transfer Mehmet Ekici yarınki karşılaşmada görev alamayacak. Teknik direktör Vahid Halilhodzic ile tartıştıktan sonra kadro dışı bırakılan Malouda ile sakatlıkları bulunan Özer Hurmacı ve Bourceanu da takımda yer almayacak. Bordo-mavililerin sahaya Onur Recep Kıvrak, Zeki Yavru, Belkalem, Medjani, Musa Nizam, Bosingwa, Soner Aydoğdu, Fatih Atik, Sefa Yılmaz, Yusuf Erdoğan ve Cardozo 11'i ile çıkması bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...