Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ateşkes müzakereleri tekrar başlamalı

/ Kaynak: AA
Ateşkes müzakereleri tekrar başlamalı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada Filistin'de müzakere görüşmelerine tekrar başlanmalı denildi.

Dışişleri Bakanlığı, "Filistinlilerin hak ve taleplerinin karşılanmasını sağlayacak bir ateşkese varılmasını teminen tarafların vakit geçirmeksizin özlü müzakerelere tekrar başlamalarını temenni ediyoruz" dedi.

nbsp;Dışişleri Bakanlığı, İsrail ile Filistin heyetleri arasında Kahire'de gerçekleştirilen ateşkes müzakerelerinin kesilmesinden derin üzüntü ve kaygı duyduğunu belirterek vakit geçirmeksizin özlü müzakerelere tekrar başlanması gerektiğini bildirdi.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, bölgede kalıcı huzur ve sükunetin ancak adil ve müzakere edilmiş bir uzlaşıyla sağlanabileceği ifade edildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"?Bu anlayışla Filistinlilerin hak ve taleplerinin karşılanmasını sağlayacak bir ateşkese varılmasını teminen tarafların vakit geçirmeksizin özlü müzakerelere tekrar başlamalarını temenni ediyoruz."

Türkiye'nin, sürdürülebilir ateşkesin tesisi için diğer uluslararası ortaklarıyla eşgüdüm içerisinde çalışmaya devam edeceği de vurgulandı.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...