Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

IFA 2014'e bir bomba da Asus'dan

IFA 2014'e bir bomba da Asus'dan

TEKNOLOJİ Haberleri

Asus'un yayınladığı "karanlık" resim, çoktandır beklenen bombanın patlamak üzere olduğunu kanıtladı!

IFA 2014'e sayılı zaman kaldı ve her firma birbiri ardına elinde avucunda ne varsa patlatıyor. Asus da bu markalardan birisi olmak istemiş olacak ki bir anda akıllı saati ile teknoloji piyasasını kalbinden vurdu!

Resmi Twitter hesabı üzerinden bir görsel yayınlayan Asus, ünlü Lübnan asıllı Amerikan şairin "Zaman dönüştü, bizler değiştik" mısralarını üzerinde kullandığı, yeni akıllı saat modelini, biraz "sisli" de olsa, gözler önüne serdi. Kare bir tasarım olmasına rağmen göz alıcı köşe hatlarıyla resmedilen bu yeni cihaz, şimdiden teknoloji dünyasını hareketlendirdi. Neden mi? Çünkü bundan bir süre konu hakkında açıklama yapan Asus CEO'su Jerry Shen, "Çok makul fiyata sahip bir ürün ile çıkageleceğiz" şeklinde konuşmuştu da ondan... Saatin teknik özellikleri hakkında bir açıklama yok ama resmi tanıtımın çok kısa süre sonra yapılacağı artık kesin.

Asus uzun süredir Google'ın giyilebilir işletim sistemi Android Wear ile eş zamanlı olarak çalışıyor. Bu sebepten Asus'un üreteceği akıllı saat her anlamda merak uyandırıyor. Firmanın IFA 2014'teki basın konferansı 3 Eylülde gerçekleştirilecek. Bakalım Asus bizler için başka neler hazırlamış...

Chip

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...