Slaven Bilic kendini yaktı

Slaven Bilic kendini yaktı

SPOR Haberleri

Sırp hakem Mazic tarafından tribüne gönderilen Bilic, rövanşta sahada olmayacak. UEFA, Bilic'e tedbiren 1 maç ceza verildiğini açıkladı.

İngiliz devi Arsenal'i eleyerek Şampiyonlar Ligi'ne girmeye çalışan Beşiktaş'a rövanş öncesi kötü haber geldi. İstanbul'da oynanan ilk maçta sakat olan Atiba'yı oynatamayan siyah-beyazlılar, Londra'da önümüzdeki hafta oynanacak rövanşta 'en önemli oyuncusundan' yani Teknik Direktör Slaven Bilic'ten mahrum mücadele edecek. Maçta sürekli hakemlerle uğraşan ve Sırp hakem Milorad Mazic tarafından 3 defa uyarılan Bilic, karşılaşmanın son dakikasında bu defa tribüne gönderildi. Beşiktaş, üstün bir oyun sonrasında Arsenal'le golsüz berabere kalarak tur ümitlerini Londra'ya bırakırken, Teknik Direktör Slaven Bilic Emirates Stadı'ndaki maçta tribünde oturacak. nbsp;
Aşırı itiraz yüzünden atıldı
UEFA, Sırp hakem Milorad Mazic'in raporu doğrultusunda Hırvat teknik adama cezayı kesti. Mazic'in raporunda Bilic'i aşırı itiraz dolayısıyla tribüne gönderdiği belirtildi. Beşiktaş, bu karara itiraz edecek. UEFA'ya savunma verecek olan siyah-beyazlılar cezayı kaldırmaya çalışacak. UEFA'dan yapılan açıklamada, Arsenal maçının son dakikalarında tribüne gönderilen Slaven Bilic'e en az 1 maç ceza verildiği ve Hırvat teknik adamın 27 Ağustos Çarşamba günü oynanacak rövanş maçında görev yapamayacağı belirtilirken, nihai ceza kararının gelecek hafta UEFA Kontrol, Etik ve Disiplin Kurulu tarafından duyurulacağı kaydedildi. Öte yandan, Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger'in, maç sonunda kendisine yabancı madde atıldığı yönündeki başvurusuyla ilgili olarak da resmi raporların değerlendirildiği aktarıldı.


BİLİC KENDİNİ SAVUNDU
Kesinlikle küfretmedim
Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, hakemlere kesinlikle küfür etmediğini söyledi. Hırvat çalıştırıcı karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, "Maçtan sonra hakemlerden özür diledim. Aşırı reaksiyon göstermiş olabilirim ama kesinlikle küfretmedim. Her itiraz eden hoca ceza alsa birçok takımın başında teknik direktörü olmazdı" ifadelerini kullanmıştı. Arsenal maçında ortaya koydukları mücadele sebebiyle oyuncularına teşekkür eden Bilic, "Tek eksiğimiz goldü. Ama onu da Londra'da atıp Şampiyonlar Ligi'ne gireceğimizden şüphem yok. Buradaki maçtan daha iyi olmalıyız. Oraya turistik seyahate gitmeyeceğiz" ifadelerini kullandı. nbsp;




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...