Dünya onu konuşuyor! Müthiş vuruşuyla gündem oluşturdu

Dünya onu konuşuyor! Müthiş vuruşuyla gündem oluşturdu

SPOR Haberleri

Arsenal maçında santra yapılır yapılmaz çektiği şut direkten dönen Senegalli oyuncu manşetlere çıktı.

Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Beşiktaş ile Arsenal'in golsüz berabere kalması, Avrupa ve dünya basınında da geniş yer buldu. ABD basınından CNN, Şampiyonlar Ligi'ne katılacak takımın 33 milyon dolar gelir elde edeceğini hatırlatırken, "Beşiktaş cesur bir oyunla tura yaklaştı. Arsenal Emirates'te skor baskısı hissedecek" yorumunu yaptı. Washington Post da Arsenal'in oyununun tur için yetmeyeceğini ifade etti. Demba Ba'nın santra yapılır yapılmaz kaleye gönderdiği şutu manşetlerine taşıyan Avrupa basını da Senegalli oyuncuya övgüler dizdi. Marca, "Şapka çıkarılacak gole direk engeli" derken, Demba Ba'nın tarihe geçmek üzere olduğunu belirtti. Die Welt de Arsenal'in gazetesi de milli Alman oyuncuların yokluğunun, Arsenal'in hücum gücünü çok azalttığı görüşünde birleşti.
UEFA:?İÇGÜDÜSEL KUMAR
Yeni Zelanda basınından "New Zealand Herald" ise Arsenal'de Ramsey'in takımını 10 kişi bırakmasının önemli bir eksikliğe neden olacağı ve Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger'in futbolcusuna gösterilen ikinci sarı kartı "aşırı bulduğu" ifadesine yer verdi. UEFA da "Demba Ba'nın içgüdüsel kumarı" başlığıyla verdiği haberde Senegalli oyuncunun şutunu okuyucularına aktardı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...