Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Teröristler yol kesip araç yaktı

Teröristler yol kesip araç yaktı

YAŞAM Haberleri

Muş merkeze bağlı Kayalısu köyünde yol çalışması yapan İl Özel İdaresine ait kamyoneti ateşe veren teröristler, Varto-Karlıova karayolunu ulaşıma kapattı

Olayla ilgili açıklama, Muş Vali Vekili Hüseyin Gürtürk'ten geldi. Olayın dün akşam saatlerinde yaşandığını söyleyen Gürtürk, yol çalışması yapan kamyonetin, terör örgütü PKK üyelerince durdurulduğunu bildirdi. Bir süre propaganda yapan teröristlerin, görevli personeli serbest bıraktıktan sonra kamyoneti ateşe verdiğini vurgulayan Gürtürk, Varto ilçesine bağlı Leylek köyü yakınlarında da Varto-Karlıova yolunu kapatan bir grup teröristin, yoldan geçen araçları durdurarak terör örgütünün propagandasını yaptığını söyledi.
Vali Vekili Gürtürk, teröristlerin olayların ardından bölgeden kaçtığını ancak Varto-Karlıova yolunun halen bir grup terör örgütü yandaşı tarafından kapalı tutulduğunu belirterek, yolun açılması için ilgililerle gerekli görüşmelerin yapıldığını ifade etti.
"Şu anda müdahale gerektirecek bir durum yok fakat gerektiği zaman müdahale ederiz" diyen Gürtürk, halkın mağdur olmaması için yolun açılması gerektiğini sözlerine ekledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...