Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kayıp 5 genç olayından son dakika gelişmesi

Kayıp 5 genç olayından son dakika gelişmesi

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Kumburgaz'da kayıp 5 gence deniz bisikletini kiralayan işletmenin sahibi tutuklandı.

Kumburgaz sahilinde Pazar günü öğle saatlerinde kiraladıkları bisikletle denize açılan ve kaybolan 5 kişiyle ilgili yürütülen soruşturmada tutuklama kararı çıktı. nbsp;Büyükçekmece Adliyesi'ne sevk edilen işletmenin sahibi Sinan Ö. "İhmali davranışla kasten adam öldürmek" suçundan tutuklandı. nbsp;İşletme sahibi Sinan Ö., Metris Cezaevi'ne gönderilirken, bir kişinin ise savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldığı kaydedildi.


Kamiloba sahilinde 4 gün önce öğle saatlerinde kiraladıkları deniz bisikletiyle denize açılan Mikail Çelik, Serdar ve Doğan Demir kardeşler, Şükrü Kahraman ve Yusuf Büyükizgi kaybolmuştu.


Arama çalışmalarından şu ana kadar sonuç alınmazken, kaybolan gençlerin ailelerinin bekleyişi sürüyor.


Bu arada çalışmalara Deniz Kuvvetleri Komutanlığı da dahil oldu. nbsp;Mayın tarama gemisi olarak hizmet veren iki gemi, sonar cihazı ile denizin tabanını tarayacak. nbsp;Bir bulguya rastlanması halinde dalgıç ya da robot dalgıçlarla arama yapılacak.


İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, 1 helikopter, 1 uçak, 4 sahil güvenlik gemisiyle arama çalışmalarına devam edildiğini açıkladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...