Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yan yana öldüler, yan yana gömüldüler

/ Kaynak: DHA
Yan yana öldüler, yan yana gömüldüler

YAŞAM Haberleri  / DHA

Malatya'nın Battalgazi İlçesinde bulunan Karakaya Baraj Göletine serinlemek için giren 4 çocuk bugün gözyaşları arasında yan yana gömüldü.

Battalgazi ilçesinin Toygar Mahallesi sınırında yer alan Karakaya Baraj Gölü'ne giden 7 arkadaştan 4'ü serinlemek için girdikleri suda boğularak hayatlarını kaybetmişti. Sualtı Arama-Kurtarma ve AFAD ekipleri tarafından sudan çıkarılan Miraç Ağrıdağı, Abdullah Karadağ, Metin Bor ve Ömer Karadağ isimli çocukların cenazeleri otopsi işlemlerinin ardından bugün Battalgazi ilçesinde bulunan Sıptırız Mezarlığı'nda toprağa verildi. Yaşları 11 ile 14 arasında değişen 4 çocuk için ilk olarak Ali Baba Mezarlığı'nda cenaze namazı kılındı. Aynı zamanda komşuda olan çocukların yan yana konulan tabutları yürekleri dağlarken cenaze namazı sırasında aileleri sinir krizleri geçirdi. Namazın ardından mezarlıkta boğularak hayatını kaybeden çocuklar yine yan yana defnedilerek son yolculuklarına uğurlandılar. Cenaze törenine Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile çok sayıda vatandaşta katılırken ölenlerin yakınları bir daha böyle ölümlerin yaşanmaması için yetkililerin önlem almasını istediler.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...