Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstanbul Avcılar'da yangın!

/ Kaynak: DHA
İstanbul Avcılar'da yangın!

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Avcılar'da hurdalık alanda yangın çıktı. Yangın yan tarafta bulunan binadaki tekstil atölyesine de sıçradı. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti.

Olay Avcılar Yeşilkent Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi üzerinde saat 15.00 sıralarında meydana geldi.İddiaya göre inşaat malzemeleri satan bir iş yerinde elektrik kontağından çıkan yangın yanında bulunan üç katlı tekstil atölyesine sıçradı. İhbar üzerine olay yerine gelen Avcılar itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, Beylikdüzü, Bahçeşehir itfaiye ekipleri de olay yerine sevk edildi. Bu sırada polis ekipleri olay yerini güvenlik şeridine aldı. Alevler daha sonra tekstil atölyesinin yanında bulunan tek katlı bir işyerinin çatısına da sıçradı.


İtfaiye ekipleri dört bir yandan alevlere müdahale ederken, tek katlı iş yerinin yanında bulunan bir apartmanın çatısına çıkan bir kişi bahçe hortumuyla bulunduğu binaya su sıktı. Yangın sırasında caddede bulunan bir elektrik direğinin teli koptu. Telde meydana gelen ufak çaplı patlamalar çevrede panik yaşattı. Polis ekipleri vatandaşları uzaklaştırdı.


İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saatlik çalışmasının ardından yangın başka bir yere sıçramadan söndürüldü. Yangın nedeniyle çevredeki vatandaşlar panik yaşadı. Yangının çıkış nedenin araştırıldığı, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.


İşyeri sahiplerinden olduğunu Zeki Demir, "Elektriğin kısa devre yapmasıyla yangın meydana geldi. Yangın diğer binalara sıçradı. Telefon açtık itfaiye bir saat sonra geldi. Yoksa mahalle yanacaktı burada" dedi.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...