Dünya bu teröristin peşinde!

Dünya bu teröristin peşinde!

DÜNYA Haberleri

ABD'li gazeteci James Foley'in başını kesen militanın, IŞİD'in "The Beatles" diye anılan 4 kişilik cellat timinden olduğu anlaşıldı.

Dünya, IŞİD tarafından yayımlanan videoda ABD'li gazeteci James Foley'in kafasını kesen militanın peşine düştü. Çok büyük ihtimalle İngiliz vatandaşı olduğu ifade edilen ve isminin "John" olduğu dile getirilen teröristin İngiliz istihbarat ser-visleri MI5, MI6 ve SAS komandolarının başlıca hedefi olduğu bildirildi. "Gardiyan John için av" manşetini atan Times nbsp;gazetesi, daha önce IŞİD tarafından rehin tutulan ve daha sonra serbest bırakılan bir rehinenin videodaki militanın sesini John adıyla bilinen bir gardiyana benzettiğini belirtti. Guardian gazetesi de Londra aksanıyla İngilizce konuşan militanın IŞİD'in Türk yetkililere teslim ettiği 11 rehinenin serbest bırakılma müzakerelerinde yer aldığı yönünde bilgiler bulunduğunu yazdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...