Bahçeli: 'Olamaz' dedik millet seçti, ne yapalım

Bahçeli: 'Olamaz' dedik millet seçti, ne yapalım

Politika Haberleri

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 30 Mart'ta yapılan yerel seçimlerde partisinin kazandığı 4 belde ve 1 ilçeyi ziyaret etmek için dün Aksaray'daydı.

Halka hitap eden Bahçeli, yine Erdoğan'a yüklendi. Yüzde 51'le seçilmiş olan bir cumhurbaşkanını kendisine değil milli iradeye saygılarından dolayı kabul ettiklerini belirten Bahçeli, "Recep Tayyip Erdoğan'dan cumhurbaşkanı olamaz, olmamalıdır. Ama ne yapalım millet iradesi, yüzde 51'le onu cumhurbaşkanı yaptı. Allah vere de aklını başına alıp cumhurbaşkanı olarak kalmaya gayret göstersin" dedi. Bahçeli, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti Genel Başkan adayı gösterilmesine ilişkin ise şunları söyledi: "Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu, BOP'un Orta Doğu'yu zindan eden elemanlarıdır. Türkiye'yi zindan etmesine Allah'ın izniyle müsaade edilmeyecektir."


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...