Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ersin'den güldüren savunma: Türkçe'yi iyi bilmem

Ersin'den güldüren savunma: Türkçe'yi iyi bilmem

YAŞAM Haberleri

Oyuncu Ersin Korkut tapelerde geçen 'kIlaragis' kelimesinin 'sigaralık' anlamına geldiğini, iyi bilmediği için Türkçeyi bazen tersten okuduğunu söyledi.

Ünlülerin uyuşturucu davasına İstanbul 19. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi. İfade veren oyuncu Ersin Korkut duruşma salonundakileri güldürdü. Korkut, tapelerde geçen 'kılaragis' kelimesinin anlamının sorulması üzerine "Türkçeyi sonradan öğrendiğim için kendimi ifade edemiyorum. Kelimeleri bazen yanlış söylüyorum. O yüzden 'sigaralık'ı tersten söylüyorum" dedi. Bunun üzerine mahkeme başkanının Korkut'a "Türkçeyi tersten mi öğrendin?" demesi salonda gülüşmelere neden oldu. Korkut, klaragis kelimesiyle uyuşturucuyu değil sarma tütünü kastettiğini iddia etti. Ünlü oyuncu Şahin Irmak ise savunmasında bağımlı olmadığını birkaç defaya mahsus uyuşturucu madde kullandığını söyledi. Oyuncular Kenan İmirzalıoğlu ve Murat Yıldırım ise yine duruşmaya gelmeyerek sağlık raporu sundu. Aralarında Kenan İmirzalıoğlu, Murat Yıldırım, Sarp Apak, Engin Günaydın, Hakan Yılmaz, Ersin Korkut, Koray Candemir, Rıza Kocaoğlu gibi ünlü isimlerin de bulunduğu 53 şüpheli hakkında "uyuşturucu ticareti yapmak, uyuşturucu madde kullanmak veya bulundurmak" suçundan dava açılmıştı. İHA


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...