Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gazze'de 'İsrail'e casusluk' suçlamasıyla idam

/ Kaynak: AA
Gazze'de 'İsrail'e casusluk' suçlamasıyla idam

DÜNYA Haberleri  / AA

Gazze'deki Filistinli gruplara bağlı emniyet birimleri, "İsrail adına casusluk yaptığı" gerekçesiyle 11 kişiyi idam etti.

Hamas hareketine yakınlığıyla bilinen El-Mecdu'l-Emni internet sitesinin emniyet kaynaklarına dayandırılan haberde, Filistin direniş gruplarına bağlı emniyet birimlerinin, yürütülen yargı süreci sonucunda, "İsrail'e casusluk yaptığı ispatlanan" 11 kişiyi sabaha karşı idam ettiği belirtildi.


"Direnişin güvenlik birimlerinin", şüpheli ve casuslara karşı önlemlerin arttırılması yönünde emir aldığına işaret edilen haberde, "direnişin, düşmana bilgi aktaranlara merhamet göstermeyeceği, idamın söz konusu kişilerin esas cezası olacağı" ifade edildi.


Haberde, "sosyal dokuyu korumak amacıyla infaz alanına gazeteci alınmadığı gibi idam edilen kişilerin fotoğraf ve isimlerinin de açıklanmadığı" kaydedildi.


Aynı sitede dün yer alan açıklamada, "Casusluk suçlamasıyla daha önce alıkonulan 3 kişinin idam edildiği ve bu kapsamda 7 kişinin daha yakalandığı" belirtilmişti.
DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...