Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Demirören'den kulüplere 'mali kriter' uyarısı

Demirören'den kulüplere 'mali kriter' uyarısı

SPOR Haberleri

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Demirören, yeni sezon öncesi tüm kulüplere mali kriterlere uyulması yönünde uyarılarda bulundu

Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ ile Başkanvekili Mesut Hoşcan, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'i ziyaret etti. nbsp;Ziyaretin ardından basın mensuplarının karşısına çıkan Göksel Gümüşdağ "Futbolun beklemeye tamammülü olmayan öncelikli konuları ve sorunları var. Sayın Başkan Yıldırım Demirören ile o konuları görüştük. Sohbet niteliğinde bir ziyaretti. Ligin ilk haftası Kulüpler Birliği toplantısı yapacağız. Sayın Demirören'e de davette bulunduk. Başkan'ın da katılımıyla bir toplantı yapacağız. Türk futbolunun marka değerine katkı sağlamalıyız. Gerek Federasyon gerekse de Kulüpler Birliği olarak bu katkıyı sağlayacağız" dedi.


Ardından sözü Yıldırım Demirören aldı. Türk futbolunun barışa ve kardeşliğe ihtiyacı olduğunu vurgulayan Demirören, kulüplere de mali kriterlere uyma konusunda uyarılarda bulundu.


"GEÇMİŞİ UNUTALIM, KARDEŞLİK OLSUN"
Yıldırım Demirören "Sayın Göksel Gümüşdağ ve ekibine hayırlı olsun. Yeni sezon başlıyor. Federasyon, kulüplerle var. Kulüpler de Federasyon ile var. Yeni Türkiye olarak, geçmişi unutarak kardeşlik istiyoruz. Kulüpler 'Ben' değil 'Biz' demeli. 'Ben' değil 'Biz' dersek futbolun marka değeri ve kalitesi artacak. Problemi sadece Federasyon çözmez. Kulüplerin de kendi sorunlarını çözmeye çalışması lazım. Bugün önümüzde bir Orduspor örneği var. Kulüplerimiz mali kriterler ve tablolar konusuna daha fazla eğilmeli. İğneyi kendimize batırmalıyız. Marka değeri sadece kulüplerin tek başına yapacağı bir şey değil. Gazetelerde görüyoruz; bir sürü kulüp sponsor bulamıyor" ifadesini kullandı.


"GALATASARAY VE FENERBAHÇE'YE TEŞEKKÜR"
Pazartesi günü Süper Kupa'da karşılaşacak olan Galatasaray ve Fenerbahçe'ye teşekkür eden Federasyon Başkanı "Çünkü bu maçın gelirlerini Soma'ya bağışlayacaklar. Pazartesi oynanacak maç sadece bir kupa karşılaşması. Umarım maçın olumlu yönlerini konuşuruz. Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki kardeşlik tribünlere de yansısın" diye konuştu.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...