Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ören Bayan'ın eski sahipleri evinde ölü bulundu

/ Kaynak: DHA
Ören Bayan'ın eski sahipleri evinde ölü bulundu

YAŞAM Haberleri  / DHA

Ören Bayan'ın eski sahiplerinden Jak Karako (77) ile eşi Georgia Karako (69), Beşiktaş'taki lüks sitedeki yer alan evlerinde ölü bulundu.

İplik markası Ören Bayan'ın eski sahiplerinden Jak Karako (77) ile eşi Georgia Karako (69), Beşiktaş'taki lüks sitedeki yer alan evlerinde ölü bulundu. Jack Karako ile eşi Georgia Karako'dan haber alamayan yakınları polise haber verdi. nbsp; Bunun üzerine nbsp; Balmumcu, Itri Sokak, Mediko 2 Sitesi'ndeki eve gelen polis, çiftin cansız bedenlerini buldu. Polisin olayla ilgili çalışması olay yerinde devam ediyor.

Jak Karako, Moiz Dana ile Ören Bayan'ı 1968'de satın almıştı. Marka, Türkân Şoray'ın oynadığı reklam filmleri ile bilinirliğini yükseltti. nbsp; Jak Karako ilez Moiz Dana işleri daha sonra oğulları izzet Karako ve Metin Dana'ya devretmişti. Sonraki yıllarda mali sıkıntı yaşayan Ören Bayan'ı ise bir başka şirket satın aldı. Moiz Dana , 2009 yılında Amerika'ya giderken yolda yaşamını yitirmişti.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...