Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray yeniden öne geçti

/ Kaynak: İHA
Galatasaray yeniden öne geçti

SPOR Haberleri  / İHA

Liglerde 2014-2015 sezonunun başlamasına az bir zaman kala, satılan Passolig sayısı 200 bini geçti.

En çok Passolig kart sahibi taraftarı bulunan kulüp sıralamasında ise büyük bir çekişme yaşanıyor. Galatasaray ve Beşiktaş arasındaki yarış dikkatleri çekerken, sarı-kırmızılıların 48 bin 873 kartına karşılık siyah-beyazlıların 47 bin 960 kartı var.

TRABZONSPOR HIZLA GELİYOR

Passolig kartında Anadolu'nun lideri Torku Konyaspor'un 15 bin 370 kartı bulunuyor. Trabzonspor ise 12 bin 939 kartla dördüncü sırada yer alıyor. Bordo-mavililerde son 3 gün içinde 4 bin taraftarın kartlarını alması ise dikkat çekti. Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Balıkesirspor' 10 bin 8 kart ile beşinci sırada.

STADYUM KARTINDAN ÇOK FAZLASI

Passolig, taraftarlara bir stadyum giriş kartından çok daha fazlasını sunuyor. Stadyumlara girişin anahtarı olmanın yanı sıra, dilediğiniz yerde alışveriş yapmanıza imkan sağlaması, anlaşmalı illerde toplu taşımada kullanılması, Türkiye'nin en büyük markalarında sağladığı fayda ve fırsatların yanında taraftar kart olması öne çıkan özellikleri arasında yer alıyor.

HER KART KULÜBE KATKI DEMEK

Passolig kart alırken taraftarlar tarafından ödenen bedelin sadece 7,95 TL'si, kartın operasyonel giderlerini karşılamak için alınıyor. Geri kalan tüm bakiye ise taraftarların kulüplerine gelir olarak aktarılıyor. Ayrıca kullanılan kartların elde edilecek gelirin yüzde 47'si de kulüplere gidiyor.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...