MYK'dan Erdoğan'a: 'Emanetin bize teslim'

MYK'dan Erdoğan'a: 'Emanetin bize teslim'

GÜNDEM Haberleri

Davutoğlu'na destek sözü veren AK Parti kurmayları, Erdoğan'a "İçiniz rahat olsun. Gözünüz arkada kalmasın" dedi.

Türkiye'nin 12'nci Cumhurbaşkanı seçilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan son MYK toplantısında nasihat niteliğinde değerlendirmelerde bulundu. Erdoğan, parti içinde birlik ve beraberlik görüntüsünü bozacak açıklamalardan kaçınılması gerektiğine dikkat çekerek, hem Davutoğlu'nun hem de AK Parti'nin başarısı için kurmaylarından çok çalışmalarını istedi. Erdoğan özellikle paralel yapı ile mücadele ve ekonomi konusunda kararlılığının aynen sürdürülmesi gerektiğini belirterek, "Benim dönemimde gösterilen performansın aynısını bekliyorum. Kimse rehavete kapılmasın. Partimizin başarısı ülkemizin de başarısıdır. Önümüzde 2015 seçimleri var. Bu AK Parti için büyük bir sınavdır. Herkese partimizin kurumsallaştığını göstermeliyiz" dedi.
MYK üyeleri de tek tek söz alarak, Davutoğlu'nun başarası için hep birlikte çalışacaklarını belirtti, "Gönlünüz ve içiniz rahat olsun, emanetiniz bize teslim. Merak etmeyin" değerlendirmesini yaptı.
Erdoğan, MYK toplantısında zarflardan en çok Davutoğlu isminin çıktığını anlattı. Erdoğan, mevcut Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile adı genel başkan adayları arasında geçen Numan Kurtulmuş'la ilgili bir değerlendirme yapmadı.
Yücel Kayaoğlu / TÜRKİYE GAZETESİ



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...