Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Buzlu su kampanyası Türkiye'ye de sıçradı

Buzlu su kampanyası Türkiye'ye de sıçradı

YAŞAM Haberleri

Ajda Pekkan, Hülya Avşar, Demet Akalın gibi sahne dünyasının ünlülerinin yanı sıra futbolun yıldızları da kampanyaya destek verdi.

Arda Turan'ın "meydan okuduğu" nbsp;Burak Yılmaz ise takım arkadaşları Selçuk, Emre ve Yekta'ya meydan okudu. Dünyada ünlü fizikçi Stephen Hawking'in hastalığı olarak tanınan ALS, Türkiye'de nbsp;Fenerbahçeli Sedat ve Trabzonsporlu İsmail'in hastalığı olarak biliniyor. Babası Aytekin Kotil'i ALS'den kaybeden Aylin Kotil de kampanyanın destekçilerinden.
Bir kova buz olarak nitelendirilen kampanya, ya ALS için bağış yapmayı ya da buz dolu kovayı başınızdan aşağı dökmeyi gerektiriyor. Ancak genel olarak kampanyaya katılan kişiler hem bağış yapıyor hem de farkındalık için buz kovasını başından aşağıya döküyor. Kampanyanın kuralına göre katılan kişi, seçtiği üç kişiye meydan okuyor ve aynısını onlardan istiyor. Meydan okunan kişinin ise 24 saat içinde yine 3 kişiye meydan okuması gerekiyor. Kampanyanın önemli bir boyutu, kovayla buz dökme eyleminin sosyal medyada fotoğraf ya da video olarak paylaşılması...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...